New Logo

All general audio posts go here.
User avatar
George Hincapie
Posts: 61
Joined: Wed Aug 21, 2019 7:46 pm
Great Britain

New Logo

Unread post by George Hincapie » Sat Oct 12, 2019 12:06 pm

Nice work, I like it.

User avatar
Jammy Dodger
Posts: 199
Joined: Tue Aug 13, 2019 5:33 pm
Great Britain

Re: New Logo

Unread post by Jammy Dodger » Sat Oct 12, 2019 5:29 pm

Like what....?

Any chance of a butchers ?

User avatar
Fretless
Posts: 5131
Joined: Wed Nov 12, 2014 12:15 pm
Location: Somewhere in Holland
Netherlands

Re: New Logo

Unread post by Fretless » Sat Oct 12, 2019 6:21 pm

Top of the page Jammy. New HFS logo.
Main: NVA: P50sa - SSP - A40 - LS6 - Cube2 - BMU
Pi: Allo DigiOne Signature/Volumio/Tomanek LPSU/Jitterbug
DAC: Metrum Acoustics Musette CD Transport: Cambridge CXC
Headphones: AudioQuest NightHawk Carbon Amp: Schiit Magni-3
DAC: Musical Fidelity M1DAC Digital i/c: Profigold Oxypure OCC
System 2: Allo DigiOne/Weiliang LPSU + Sansui AU217 + NVA Cube3
Cambridge DacMagic Plus/SBooster LPSU + MIT MI-330 Terminator

User avatar
CN211276
Posts: 2901
Joined: Tue Aug 09, 2016 9:29 am
Location: Cardiff
Wales

Re: New Logo

Unread post by CN211276 » Sat Oct 12, 2019 6:44 pm

The red dot goes with the NVA website.
I set a course just east of Lyra
And northwest of Pegasus
Flew into the light of Deneb
Sailed across the Milky Way

Sonore microRendu/MCRU PS, AQ J-bug, Wirewold Ultraviolet, Chord Mscaler-Qutest/MCRU PS, Geitnote Apogee, NVA BMU, P90SA, A80sMk2, Phono 1, SSP Mk 2, TSCS, TIS mk2, Cube 1s, Atacama stands, Rega Planar 3, Denon DL-110, Grado SR 325e, headphones.

Second system
Chord Mojo (also HP amp), NVA P20, A20, Cubettes, SSC, LS3.

Out and about
Oppo PM3, Audioquest Dragonfly Red.

R.I.P. Doc

User avatar
Fretless
Posts: 5131
Joined: Wed Nov 12, 2014 12:15 pm
Location: Somewhere in Holland
Netherlands

Re: New Logo

Unread post by Fretless » Sat Oct 12, 2019 8:14 pm

Just realised that the new logo isn't visible in the Opera browser on my Android phone.

Maybe Jammy can't see it either.
Main: NVA: P50sa - SSP - A40 - LS6 - Cube2 - BMU
Pi: Allo DigiOne Signature/Volumio/Tomanek LPSU/Jitterbug
DAC: Metrum Acoustics Musette CD Transport: Cambridge CXC
Headphones: AudioQuest NightHawk Carbon Amp: Schiit Magni-3
DAC: Musical Fidelity M1DAC Digital i/c: Profigold Oxypure OCC
System 2: Allo DigiOne/Weiliang LPSU + Sansui AU217 + NVA Cube3
Cambridge DacMagic Plus/SBooster LPSU + MIT MI-330 Terminator

User avatar
slinger
Posts: 4093
Joined: Wed Aug 22, 2012 4:30 pm
Location: The Garden of England
Great Britain

Re: New Logo

Unread post by slinger » Sat Oct 12, 2019 8:21 pm

I can see it in Opera Version:63.0.3368.107
Amps - NVA P50, A30, A40, Stanislav Palo Tube Headphone Amp BB 85
Speakers - Monitor Audio Silver RX2
Cables - NVA LS1+LS3, SSC, Gotham S/PDIF, IBRA Optical
Digital - NAD C516BEE, SONY ST-SDB900 DAB TUNER, TEAC UD-H01 DAC
Analogue - Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB, Graham Slee Gram Amp 2 Phono
Cans - Grado SR80, ATH-M50X

User avatar
Jammy Dodger
Posts: 199
Joined: Tue Aug 13, 2019 5:33 pm
Great Britain

Re: New Logo

Unread post by Jammy Dodger » Sat Oct 12, 2019 9:47 pm

Nope, no sign of it on me android phone Fret.

User avatar
Fretless
Posts: 5131
Joined: Wed Nov 12, 2014 12:15 pm
Location: Somewhere in Holland
Netherlands

Re: New Logo

Unread post by Fretless » Sat Oct 12, 2019 10:08 pm

My PC bowser (also Opera) is fine with the logo but it is not on my Nokia Windows phone either - looks like the HFS logo is not showing on web pages formatted for mobile devices.
Main: NVA: P50sa - SSP - A40 - LS6 - Cube2 - BMU
Pi: Allo DigiOne Signature/Volumio/Tomanek LPSU/Jitterbug
DAC: Metrum Acoustics Musette CD Transport: Cambridge CXC
Headphones: AudioQuest NightHawk Carbon Amp: Schiit Magni-3
DAC: Musical Fidelity M1DAC Digital i/c: Profigold Oxypure OCC
System 2: Allo DigiOne/Weiliang LPSU + Sansui AU217 + NVA Cube3
Cambridge DacMagic Plus/SBooster LPSU + MIT MI-330 Terminator

User avatar
savvypaul
Posts: 3562
Joined: Tue Oct 11, 2016 7:14 pm
Location: Durham
Contact:
Great Britain

Re: New Logo

Unread post by savvypaul » Sun Oct 13, 2019 9:31 am

The forum logo is set not to render on mobile. It was the same for the old logo.

User avatar
Classicrock
Posts: 2213
Joined: Sun Apr 07, 2013 12:51 pm
Location: Bristol
Great Britain

Re: New Logo

Unread post by Classicrock » Sun Oct 13, 2019 11:41 am

No sign of the Logo on my Android phone either!
I'm backing Boris !

Post Reply