Forum Upgrade

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
Forum rules
1. No ad-hominem
2. No spamming or shilling
User avatar
Shevans
Posts: 416
Joined: Wed Mar 06, 2013 4:55 pm
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by Shevans » Sun Nov 05, 2017 9:45 pm

SteveTheShadow wrote:
Sun Nov 05, 2017 8:39 pm
Doesn't save login on Chrome either.
Working here, username & password remembered, if logged-in and then closed I am still logged in on reopening.

SteveTheShadow
Posts: 1114
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Location: S Yorks
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by SteveTheShadow » Sun Nov 05, 2017 9:59 pm

No longer working properly on my old iPhone 4 either.
Seems that anything below iOS 10 is broken.
Nothing to do with Safari browser. The new forum software or its current implementatin no longer seems to be compatible with the way older ios systems handle cookies.
I have no problems with Audio Talk cookies or any forum other than the "upgraded" HFS, so something is amiss somewhere.

Will try on OSX High Sierra later on and report back.
DIY NVA amplification ( roughly equivalent to NVA A60) BTE Designs passive preamp, BTE Designs Lenco L75 turntable, Rega R200 arm, Goldring E3 cartridge, NVA Phono 1
Musical Fidelity M1 DAC, AppleTV4 with Apple Music subscription, ripped CDs streamed via WD MyCloud Home Duo NAS, with PLEX media server.
Speakers - Large sealed cabs, with Fane 12-250-TC 12" full range drivers.

SteveTheShadow
Posts: 1114
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Location: S Yorks
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by SteveTheShadow » Sun Nov 05, 2017 11:11 pm

Full house.
Nothing works, neither iPads iPhones or Macs.
OSX, IOS broken.
Three out of three separate systems failing to remember login details systems can't be a coincidence
DIY NVA amplification ( roughly equivalent to NVA A60) BTE Designs passive preamp, BTE Designs Lenco L75 turntable, Rega R200 arm, Goldring E3 cartridge, NVA Phono 1
Musical Fidelity M1 DAC, AppleTV4 with Apple Music subscription, ripped CDs streamed via WD MyCloud Home Duo NAS, with PLEX media server.
Speakers - Large sealed cabs, with Fane 12-250-TC 12" full range drivers.

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 31011
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Sun Nov 05, 2017 11:18 pm

Anyone else with the same problems.

SteveTheShadow
Posts: 1114
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Location: S Yorks
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by SteveTheShadow » Sun Nov 05, 2017 11:46 pm

For the moment, my only workaraound is to leave HFS permanently logged in on Chrome and stay there. All the other forums, I visit with Safari, otherwise I just get logged out the second I move off. Could have loads of tabs open I suppose, but that's not how I work.
DIY NVA amplification ( roughly equivalent to NVA A60) BTE Designs passive preamp, BTE Designs Lenco L75 turntable, Rega R200 arm, Goldring E3 cartridge, NVA Phono 1
Musical Fidelity M1 DAC, AppleTV4 with Apple Music subscription, ripped CDs streamed via WD MyCloud Home Duo NAS, with PLEX media server.
Speakers - Large sealed cabs, with Fane 12-250-TC 12" full range drivers.

User avatar
savvypaul
Posts: 3050
Joined: Tue Oct 11, 2016 7:14 pm
Location: Durham
Contact:
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by savvypaul » Sun Nov 05, 2017 11:54 pm

Leave those tabs running, Steve. It's the future ;)
"The one who would whistle to Throbbing Gristle through harsh times in Umberstone Covert."

HiFi Foo Fight Blog
NVA BMU / BTE Designs Lenco 59 / ATP-12t / Denon 103 / NVA Phono2 / GSP Revelation / Vortexbox Appliance / Sonore microRendu USB streamer w/ LPSU / RME ADI-2 dac / NVA P90sa / NVA A80MK2 (bass) / NVA A70 MK2 (tweeters) / Marantz 2015 / NVA Cube 1 / Klipsch Heresy 3 /NVA TIS MK1 / NVA SSPMK2 / NVA LS6 / NVA AP10H / Grado sr225e

alfer
Posts: 2087
Joined: Sun Aug 05, 2012 4:01 pm
Location: West Midlands
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by alfer » Sun Nov 05, 2017 11:57 pm

Dr Bunsen Honeydew wrote:
Sun Nov 05, 2017 11:18 pm
Anyone else with the same problems.
Log outs yes.

User avatar
zebbo
Posts: 1609
Joined: Thu Jul 12, 2012 8:22 am
Location: As close to France as you can get.
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by zebbo » Sun Nov 05, 2017 11:58 pm

Finally I can browse through from page to page and everything loads instantly using Safari. I preferred the Portal arrangement but happy to be up to normal speed again!! Log-in remembered each time also.
Hmm, except my smileys won't work.
Audio Grail "Sable" Garrard 401 with constrained layer plinth / SME V / Benz Micro Gullwing SLR, Phono 3 + 2X BBPSU - MEGA!, NVA TAS, NVA Cubix-Pro, (top & mid sections). (Oh and a Pioneer BDP LX70A when I just want some background music!)

User avatar
CN211276
Posts: 2522
Joined: Tue Aug 09, 2016 9:29 am
Location: Cardiff
Wales

Re: Forum Upgrade

Unread post by CN211276 » Mon Nov 06, 2017 12:25 am

Will the Portal come back?
I set a course just east of Lyra
And northwest of Pegasus
Flew into the light of Deneb
Sailed across the Milky Way

Sonore microRendu/McRU PS, AQ J-bug, Wirewold Ultraviolet, Chord Mscaler/Qutest, Geitnote Apogee, NVA BMU, P90SA, A80sMk2, Phono 1, SSP Mk 2, TSCS, TIS mk2, Cube 1s, Atacama stands, Rega Planar 3, Denon DL-110, Grado SR 325e, headphones.

Second system
Chord Mojo (also HP amp), NVA P20, A20, Cubettes, SSC, LS3.

Out and about
Oppo PM3, Audioquest Dragonfly Red.

User avatar
karatestu
Posts: 1633
Joined: Sun Jan 08, 2017 4:40 pm
Location: North Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by karatestu » Mon Nov 06, 2017 7:49 am

I have the login problem, but only on one device :think: :think: :think:
Naim, Linn & Harbeth fanboy

Post Reply