Forum Upgrade

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
Forum rules
1. No ad-hominem
2. No spamming or shilling
User avatar
terrybooth
Posts: 3807
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by terrybooth » Sun Nov 05, 2017 5:31 pm

Dr Bunsen Honeydew wrote:
Sun Nov 05, 2017 3:15 pm
The problem is lurkers can't see what are new posts apart from the very few at the top. The Portal gave them a quick in to read all the new post for at least a day (mostly AoS). Now it is only signed in members who see a indication of new posts and what threads have been updated. As I say Lurker numbers have halved, and we are a forum of small number of member and very large number of lurkers - we need to cater for them.
If a user is not logged it, they will see the 5 latest posts. If a user is logged in then the quick link to New Posts will show all the posts since the user last logged in (probably up to some limit). All the portal did was to put that (recent posts) in a different place.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
terrybooth
Posts: 3807
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by terrybooth » Sun Nov 05, 2017 5:34 pm

Dr Bunsen Honeydew wrote:
Sun Nov 05, 2017 1:39 pm
And the NVA room and Elsewhere on the web should be in talk.
Moved to The Talk group
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

antonio66

Re: Forum Upgrade

Unread post by antonio66 » Sun Nov 05, 2017 5:40 pm

I thought the site was down today, clicking on to my HFS box took me to an error page. :-? I like the Portal.

antonio66

Re: Forum Upgrade

Unread post by antonio66 » Sun Nov 05, 2017 5:49 pm

What's going on? I go to pfm thread, reply and submit, there are two more posts that I was unable to see showing, before submitting post.

User avatar
SteveTheShadow
Posts: 974
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Location: S Yorks
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by SteveTheShadow » Sun Nov 05, 2017 6:31 pm

terrybooth wrote:
Sun Nov 05, 2017 5:23 pm
SteveTheShadow wrote:
Sun Nov 05, 2017 4:59 pm
Forum won't remember my login details. Every time I leave and come back I have to log in again. Checking the "remember me" box has no effect. I've cleared all browser cookies and it still won't remember.
I've changed the name of the cookie and I've also turned on the cookie warning notice. If you don't see the cookie warning notice, there may be a problem with your browser.
Have cleared all cookies again, am seeing and acknowledging the cookie warning notice. HFS now appears to be broken on ios 9.3.5 safari browser as regards the site remembering login details.
DIY NVA amplification ( roughly equivalent to NVA A60) BTE Designs passive preamp, BTE Designs Lenco L75 turntable, Rega R200 arm, Goldring E3 cartridge, NVA Phono 1
Musical Fidelity M1 DAC, AppleTV4 with Apple Music subscription, ripped CDs streamed via WD MyCloud Home Duo NAS, with PLEX media server.
Speakers - Large sealed cabs, with Fane 12-250-TC 12" full range drivers.

User avatar
terrybooth
Posts: 3807
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by terrybooth » Sun Nov 05, 2017 6:55 pm

Safari isn't the world's greatest browser - its' fairly indeosyncratic (geared to media playback rather than standards). Have you thought of using Chrome for Apple?
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
terrybooth
Posts: 3807
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by terrybooth » Sun Nov 05, 2017 6:56 pm

antonio66 wrote:
Sun Nov 05, 2017 5:49 pm
What's going on? I go to pfm thread, reply and submit, there are two more posts that I was unable to see showing, before submitting post.
Could be a caching/refresh issue. Could also be multiple people posting at about the same time.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
terrybooth
Posts: 3807
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by terrybooth » Sun Nov 05, 2017 6:56 pm

antonio66 wrote:
Sun Nov 05, 2017 5:40 pm
I thought the site was down today, clicking on to my HFS box took me to an error page. :-? I like the Portal.
Caching issue - I've had to clear the server side cache a few times this morning.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
Shevans
Posts: 415
Joined: Wed Mar 06, 2013 4:55 pm
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by Shevans » Sun Nov 05, 2017 7:48 pm

terrybooth wrote:
Sun Nov 05, 2017 6:55 pm
Safari isn't the world's greatest browser - its' fairly indeosyncratic (geared to media playback rather than standards). Have you thought of using Chrome for Apple?

Do try Chrome, you will be amazed at how quickly pages load compared to Safari.

User avatar
SteveTheShadow
Posts: 974
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Location: S Yorks
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by SteveTheShadow » Sun Nov 05, 2017 8:39 pm

Doesn't save login on Chrome either.
DIY NVA amplification ( roughly equivalent to NVA A60) BTE Designs passive preamp, BTE Designs Lenco L75 turntable, Rega R200 arm, Goldring E3 cartridge, NVA Phono 1
Musical Fidelity M1 DAC, AppleTV4 with Apple Music subscription, ripped CDs streamed via WD MyCloud Home Duo NAS, with PLEX media server.
Speakers - Large sealed cabs, with Fane 12-250-TC 12" full range drivers.

Post Reply