Site configuration changes

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
Forum rules
1. No ad-hominem
2. No spamming or shilling
User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28954
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Tue Apr 03, 2018 9:01 pm

Even slower, about 10 secs per page load. It is embarrassing to visit other forums and see how fast they are.
Image

User avatar
applemarc
Posts: 568
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:42 pm
Location: Gidea Park Essex
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by applemarc » Tue Apr 03, 2018 10:18 pm

I hate to say this but mine loads fast
SME30,SME V,Koetsu Jade Diamond, Balanced Audio Technology VK-D5SE SUPER PAK cd player,NVA TCS/TAS,Wadia 171 Beresford Caiman Ipod

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28954
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Tue Apr 03, 2018 10:44 pm

Mine is fast now as well
Image

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28954
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Tue Apr 03, 2018 10:45 pm

No its not, that last one took an age, it varies hour by hour.
Image

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28954
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Wed Apr 04, 2018 8:59 am

Snail got in the server again this morning.
Image

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28954
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Wed Apr 04, 2018 11:38 am

Error 500's now just had two of them between pages.
Image

User avatar
terrybooth
Posts: 3807
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by terrybooth » Wed Apr 04, 2018 12:15 pm

Ok. Now but I'll report it.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28954
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Wed Apr 04, 2018 12:19 pm

Now this.

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, you@example.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Image

User avatar
savvypaul
Posts: 2265
Joined: Tue Oct 11, 2016 7:14 pm
Location: Durham
Contact:
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by savvypaul » Wed Apr 04, 2018 12:30 pm

Terry,

We have 107,000 posts and plenty of attachments, avatars etc.

Are we starting to operate outside the 'comfort' range of our current hosting package?
"The one who would whistle to Throbbing Gristle through harsh times in Umberstone Covert."

HiFi Foo Fight Blog
NVA BMU / WTL Versalex / Transfiguration Axia /NVA Phono2 w/ 2nd PSU / GSP Revelation C / Vortexbox Appliance NAS Server / Sonore microRendu USB streamer w/ LPSU / Chord 2Qute USB dac / NVA P90sa / NVA A80MK2 (bass) / NVA A70 MK2 (tweeters) / NVA Cube 1 / NVA TIS MK1 / NVA SSPMK2 / NVA LS6 / NVA AP10H (& 1x additional PS) / Audeze LCD-2

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28954
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Thu Apr 05, 2018 11:10 am

Still hanging.
Image

Post Reply