Site configuration changes

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
Forum rules
1. No ad-hominem
2. No spamming or shilling
User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 31011
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Sat Mar 31, 2018 10:57 am

Fast for me now.

User avatar
CN211276
Posts: 2395
Joined: Tue Aug 09, 2016 9:29 am
Location: Cardiff
Wales

Re: Site configuration changes

Unread post by CN211276 » Sat Mar 31, 2018 11:28 am

Fine for me now.
I set a course just east of Lyra
And northwest of Pegasus
Flew into the light of Deneb
Sailed across the Milky Way

Sonore microRendu/McRU PS, AQ J-bug, Wirewold Ultraviolet, Chord Mscaler/Qutest, Geitnote Apogee, NVA BMU, P90SA, A80sMk2, Phono 1, SSP Mk 2, TSCS, TIS mk2, Cube 1s, Atacama stands, Rega Planar 3, Denon DL-110, Grado SR 325e, headphones.

Second system
Chord Mojo (also HP amp), NVA P20, A20, Cubettes, SSC, LS3.

Out and about
Oppo PM3, Audioquest Dragonfly Red.

User avatar
Ithilstone
Posts: 467
Joined: Mon Jun 01, 2015 10:54 am
Swaziland

Re: Site configuration changes

Unread post by Ithilstone » Sat Mar 31, 2018 12:55 pm

works OK for me
Nothing to see here...

User avatar
savvypaul
Posts: 2953
Joined: Tue Oct 11, 2016 7:14 pm
Location: Durham
Contact:
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by savvypaul » Sat Mar 31, 2018 5:32 pm

Still (intermittently) a little slower than it should be...
"The one who would whistle to Throbbing Gristle through harsh times in Umberstone Covert."

HiFi Foo Fight Blog
NVA BMU / BTE Designs Lenco 59 / ATP-12t / Denon 103 / NVA Phono2 / GSP Revelation / Vortexbox Appliance / Sonore microRendu USB streamer w/ LPSU / RME ADI-2 dac / NVA P90sa / NVA A80MK2 (bass) / NVA A70 MK2 (tweeters) / Marantz 2015 / NVA Cube 1 / Klipsch Heresy 3 /NVA TIS MK1 / NVA SSPMK2 / NVA LS6 / NVA AP10H / Grado sr225e

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 31011
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Sat Mar 31, 2018 6:53 pm

Slow and hanging again for me.

User avatar
terrybooth
Posts: 3900
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by terrybooth » Sat Mar 31, 2018 7:06 pm

Yes. I've seen a 500 error and reported it.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 31011
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Mon Apr 02, 2018 2:59 pm

Still slow and hanging.

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 31011
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Mon Apr 02, 2018 3:00 pm

They are taking the piss again, loads of complaints, threats to move from them so they do their job *for a while*, then when they think they can get away with it we a back in the slow lane.

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 31011
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Tue Apr 03, 2018 9:48 am

Really, really slow this morning - Terry they are taking the piss again.

User avatar
Hemmo1969
Posts: 238
Joined: Sun Sep 24, 2017 11:57 am
Location: South Yorkshire
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Hemmo1969 » Tue Apr 03, 2018 10:40 am

Sloth mode has been selected.

Post Reply