Site configuration changes

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
Forum rules
1. No ad-hominem
2. No spamming or shilling
User avatar
terrybooth
Posts: 3793
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by terrybooth » Sun Apr 08, 2018 11:37 am

savvypaul wrote:
Wed Apr 04, 2018 12:30 pm
Terry,

We have 107,000 posts and plenty of attachments, avatars etc.

Are we starting to operate outside the 'comfort' range of our current hosting package?
Difficult one to answer that, the volume of data in the database isn't relevant until you start doing stuff with it, then you are bound by the capabilities of the database and web server subsystems. In addition, this is a shared hosting environment so performance will be impacted by whatever else people are doing. My feeling is it is the host's load balancing which isn't working for us.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
Ithilstone
Posts: 361
Joined: Mon Jun 01, 2015 10:54 am
Swaziland

Re: Site configuration changes

Unread post by Ithilstone » Sun Apr 08, 2018 11:46 am

Slow for me - not terrible but noticeable
Nothing to see here...

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28535
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Mon Apr 09, 2018 12:55 pm

More error 500's

User avatar
karatestu
Posts: 1209
Joined: Sun Jan 08, 2017 4:40 pm
Location: North Yorkshire
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by karatestu » Fri Apr 20, 2018 7:11 am

HFS has of late been a total pita. Extremely slow to load at times and error messages. TAS, AT and PFM have all been quick to load :angry-steamingears:
Naim, Linn & Harbeth fanboy

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28535
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Fri Apr 20, 2018 7:48 am

Agreed I just got fed up with moaning.

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28535
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Thu Jun 07, 2018 7:48 pm

We are very slow again.

User avatar
kellerist
Posts: 60
Joined: Sat Jan 13, 2018 3:15 pm
Hungary

Re: Site configuration changes

Unread post by kellerist » Thu Jun 07, 2018 8:20 pm

:whistle: From here fast as lightning.

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28535
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Fri Jun 08, 2018 10:51 am

Even slower today.

Like a snail chasing a slug.

valvesRus
Posts: 68
Joined: Sat Feb 24, 2018 2:34 pm
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by valvesRus » Fri Jun 08, 2018 11:07 am

I've not had any speed problems for ages.

PC with Chrome.

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28535
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Site configuration changes

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Fri Jun 08, 2018 11:10 am

I am PC with Chrome as well. It is weird, going back to board index always hangs, but other links go through quickly.

Post Reply