Forum Errors

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
User avatar
CN211276
Posts: 2901
Joined: Tue Aug 09, 2016 9:29 am
Location: Cardiff
Wales

Re: Forum Errors

Unread post by CN211276 » Sat Sep 28, 2019 1:06 pm

Problematic today. Problems posting, then coming up multiple times without delete function.
I set a course just east of Lyra
And northwest of Pegasus
Flew into the light of Deneb
Sailed across the Milky Way

Sonore microRendu/MCRU PS, AQ J-bug, Wirewold Ultraviolet, Chord Mscaler-Qutest/MCRU PS, Geitnote Apogee, NVA BMU, P90SA, A80sMk2, Phono 1, SSP Mk 2, TSCS, TIS mk2, Cube 1s, Atacama stands, Rega Planar 3, Denon DL-110, Grado SR 325e, headphones.

Second system
Chord Mojo (also HP amp), NVA P20, A20, Cubettes, SSC, LS3.

Out and about
Oppo PM3, Audioquest Dragonfly Red.

R.I.P. Doc

User avatar
karatestu
Posts: 2027
Joined: Sun Jan 08, 2017 4:40 pm
Location: North Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by karatestu » Sat Sep 28, 2019 1:26 pm

Internal server errors here and lots of them :(
DIY inspired by Richard "The Doc" Dunn RIP

User avatar
savvypaul
Posts: 3562
Joined: Tue Oct 11, 2016 7:14 pm
Location: Durham
Contact:
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by savvypaul » Sat Sep 28, 2019 4:41 pm

Yep...we are waiting on Terry for a date to switch hosting provider

User avatar
terrybooth
Posts: 3960
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by terrybooth » Sat Sep 28, 2019 5:14 pm

Reported and chased but nothing from ISP.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
slinger
Posts: 4093
Joined: Wed Aug 22, 2012 4:30 pm
Location: The Garden of England
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by slinger » Sat Sep 28, 2019 5:21 pm

There's one I've never experienced before:

Ajax Error
Internal server error,


when trying to "Mark all forums read" AFTER I've logged out.
Amps - NVA P50, A30, A40, Stanislav Palo Tube Headphone Amp BB 85
Speakers - Monitor Audio Silver RX2
Cables - NVA LS1+LS3, SSC, Gotham S/PDIF, IBRA Optical
Digital - NAD C516BEE, SONY ST-SDB900 DAB TUNER, TEAC UD-H01 DAC
Analogue - Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB, Graham Slee Gram Amp 2 Phono
Cans - Grado SR80, ATH-M50X

User avatar
terrybooth
Posts: 3960
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by terrybooth » Sat Sep 28, 2019 7:22 pm

Might have to ask Brian Blessed about that one.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
zebbo
Posts: 1620
Joined: Thu Jul 12, 2012 8:22 am
Location: As close to France as you can get.
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by zebbo » Sat Sep 28, 2019 8:53 pm

VERY slow changing pages tonight. Sometimes having to cancel and reload.
Audio Grail "Sable" Garrard 401 with constrained layer plinth / SME V / Benz Micro Gullwing SLR, Phono 3 + 2X BBPSU - MEGA!, NVA TAS, NVA Cubix-Pro, (top & mid sections). (Oh and a Pioneer BDP LX70A when I just want some background music!)

User avatar
slinger
Posts: 4093
Joined: Wed Aug 22, 2012 4:30 pm
Location: The Garden of England
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by slinger » Sat Sep 28, 2019 9:05 pm

terrybooth wrote:
Sat Sep 28, 2019 7:22 pm
Might have to ask Brian Blessed about that one.
Gordon's ALIVE!!!???
Amps - NVA P50, A30, A40, Stanislav Palo Tube Headphone Amp BB 85
Speakers - Monitor Audio Silver RX2
Cables - NVA LS1+LS3, SSC, Gotham S/PDIF, IBRA Optical
Digital - NAD C516BEE, SONY ST-SDB900 DAB TUNER, TEAC UD-H01 DAC
Analogue - Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB, Graham Slee Gram Amp 2 Phono
Cans - Grado SR80, ATH-M50X

Chunk McDaniel
Posts: 384
Joined: Wed Mar 01, 2017 10:25 am
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by Chunk McDaniel » Sat Sep 28, 2019 9:51 pm

My recent posts have disappeared.

User avatar
terrybooth
Posts: 3960
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by terrybooth » Sat Sep 28, 2019 10:47 pm

Looks like theyve sorted the performance issue.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

Post Reply