Forum Errors

How to get the best from the forum.
User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 30758
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Tue Apr 30, 2019 8:34 am

Did the same for me, you need to clear your cache.

User avatar
Fretless
Posts: 5681
Joined: Wed Nov 12, 2014 12:15 pm
Location: Somewhere in Holland
Netherlands

Re: Forum Errors

Unread post by Fretless » Sat Jun 22, 2019 10:56 pm

Difficult getting access to the forum today.
NVA: P50sa - SSP - A40 - LS6 - Cube2 - BMU
DAC: TeraDak V4.5 Chameleon CD: Cambridge CXC
Digits: Asus Tinkerboard S + AQ Jitterbug + Volumio
USB link: Schiit Wyrd + Inakustik Excellence USB
Ethernet: Silent Angel Bonn N8 + AQ Cinnamon
Cans: AQ NightHawk Carbon + Schiit Magni3

User avatar
zebbo
Posts: 1678
Joined: Thu Jul 12, 2012 8:22 am
Location: As close to France as you can get.
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by zebbo » Sat Jun 22, 2019 11:38 pm

I can get access ok but it's slow to load.
Audio Grail "Sable" Garrard 401 with constrained layer plinth / SME V / Benz Micro Gullwing SLR, Phono 3 + 2X BBPSU - MEGA!, NVA TAS, NVA Cubix-Pro, (top & mid sections). (Oh and Richard's Sony CDP-X779ES, (if I can fix it), for when I fancy a bit of the devil's spawn!) :lol:

User avatar
terrybooth
Posts: 3999
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by terrybooth » Sun Jun 23, 2019 8:57 am

The issue was server side. The hosting company have looked at it. Seems to be better now. But I'll watch it.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro

Hannes-Gregor
Posts: 1458
Joined: Fri Mar 16, 2018 10:40 am
Germany

Re: Forum Errors

Unread post by Hannes-Gregor » Fri Jul 19, 2019 8:32 pm

Is there an issue with my computer, the forum or the members? The last post I see is the 9:45 am one by Savypaul.

Hannes-Gregor
Posts: 1458
Joined: Fri Mar 16, 2018 10:40 am
Germany

Re: Forum Errors

Unread post by Hannes-Gregor » Fri Jul 19, 2019 8:33 pm

Fine, the forum seems to be working.

User avatar
karatestu
Posts: 2678
Joined: Sun Jan 08, 2017 4:40 pm
Location: North Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by karatestu » Fri Jul 19, 2019 10:57 pm

Forum is a bit quieter since everyone realised NVA is dead. Memory lives on though. If you want a second hand bargain then now is the time as all the nervous types are off loading.
DIY inspired by Richard "The Doc" Dunn RIP

Hannes-Gregor
Posts: 1458
Joined: Fri Mar 16, 2018 10:40 am
Germany

Re: Forum Errors

Unread post by Hannes-Gregor » Sat Jul 20, 2019 5:37 am

Yes, I'm still waiting for you to get nervous and want to get rid of your boards. :whistle:

User avatar
CN211276
Posts: 3380
Joined: Tue Aug 09, 2016 9:29 am
Location: Cardiff
Wales

Re: Forum Errors

Unread post by CN211276 » Wed Aug 14, 2019 8:29 am

Have been experiencing problems. Putting it down to increasd traffic following yesterday's anouncement.
I set a course just east of Lyra
And northwest of Pegasus
Flew into the light of Deneb
Sailed across the Milky Way

Sonore microRendu/MCRU PS, AQ JB, i Purifier 3, AQ Carbon, Chord Mscaler-Qutest/MCRU PS, Geistnote Apogee, NVA BMU, DC Blocker, P90SA, A80sMk3, Cat 8 ethernet, Phono 1, SSP Mk 2, TSCS, TIS mk2, Cube 1s, Atacama stands, Rega Planar 3, Denon DL-110, Grado SR 325e.

Second system
Chord Mojo (also HP amp), NVA P20, A20, Cubettes, SSC, LS3.

Out
Oppo PM3, AQ Dragonfly Red.

R.I.P. Doc

User avatar
karatestu
Posts: 2678
Joined: Sun Jan 08, 2017 4:40 pm
Location: North Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by karatestu » Wed Aug 14, 2019 8:31 am

Internal server error for me, numerous times.
DIY inspired by Richard "The Doc" Dunn RIP

Post Reply