Forum Errors

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
Forum rules
1. No ad-hominem
2. No spamming or shilling
User avatar
slinger
Posts: 3976
Joined: Wed Aug 22, 2012 4:30 pm
Location: The Garden of England
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by slinger » Wed Apr 24, 2019 1:19 pm

I had a ton of 500s and 502s last night. I couldn't even get back in to report it.
Amps - NVA P50, A30, A40, Stanislav Palo Tube Headphone Amp BB 85
Speakers - Monitor Audio Silver RX2
Cables - NVA LS1+LS3, SSC, Gotham S/PDIF, IBRA Optical
Digital - NAD C516BEE, SONY ST-SDB900 DAB TUNER, TEAC UD-H01 DAC
Analogue - Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB, Graham Slee Gram Amp 2 Phono
Cans - Grado SR80, ATH-M50X

Lurcher300b
Posts: 808
Joined: Tue Jun 14, 2016 1:58 pm
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by Lurcher300b » Wed Apr 24, 2019 1:22 pm

How long does it take? Start with basic Debian, install web server, setup mysql, install php then phpbb, restore database backup, update DBS. Secure the server close unwanted ports and add rootkit monitoring and you are done. I would suggest a virtual server from here, the dedicated ones start to get a bit more pricey. But the entry VPS is £10 a month.

https://www.ionos.co.uk/servers/vps

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 30837
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Wed Apr 24, 2019 2:30 pm

I will let Terry look into it, thanks for your help.

User avatar
terrybooth
Posts: 3958
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by terrybooth » Sat Apr 27, 2019 8:27 am

Can you please post here after you've seen problems on the forum (50x errors or lines of text above the green with sqli in the text typically)
Thanks
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
CN211276
Posts: 2844
Joined: Tue Aug 09, 2016 9:29 am
Location: Cardiff
Wales

Re: Forum Errors

Unread post by CN211276 » Sat Apr 27, 2019 8:29 am

Still have problems.
I set a course just east of Lyra
And northwest of Pegasus
Flew into the light of Deneb
Sailed across the Milky Way

Sonore microRendu/MCRU PS, AQ J-bug, Wirewold Ultraviolet, Chord Mscaler-Qutest/MCRU PS, Geitnote Apogee, NVA BMU, P90SA, A80sMk2, Phono 1, SSP Mk 2, TSCS, TIS mk2, Cube 1s, Atacama stands, Rega Planar 3, Denon DL-110, Grado SR 325e, headphones.

Second system
Chord Mojo (also HP amp), NVA P20, A20, Cubettes, SSC, LS3.

Out and about
Oppo PM3, Audioquest Dragonfly Red.

R.I.P. Doc

User avatar
Fretless
Posts: 5047
Joined: Wed Nov 12, 2014 12:15 pm
Location: Somewhere in Holland
Netherlands

Re: Forum Errors

Unread post by Fretless » Sat Apr 27, 2019 8:39 am

Lot of 502 errors late yesterday evening.
Main: NVA: P50sa - SSP - A40 - LS6 - Cube2 - BMU
Pi: Allo DigiOne Signature/Volumio/Tomanek LPSU/Jitterbug
DAC: Metrum Acoustics Musette CD Transport: Cambridge CXC
Headphones: AudioQuest NightHawk Carbon Amp: Schiit Magni-3
DAC: Musical Fidelity M1DAC Digital i/c: Profigold Oxypure OCC

User avatar
slinger
Posts: 3976
Joined: Wed Aug 22, 2012 4:30 pm
Location: The Garden of England
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by slinger » Sat Apr 27, 2019 4:19 pm

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@gridhost.co.uk and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log

Followed by

502 Bad Gateway
The server returned an invalid or incomplete response.
Amps - NVA P50, A30, A40, Stanislav Palo Tube Headphone Amp BB 85
Speakers - Monitor Audio Silver RX2
Cables - NVA LS1+LS3, SSC, Gotham S/PDIF, IBRA Optical
Digital - NAD C516BEE, SONY ST-SDB900 DAB TUNER, TEAC UD-H01 DAC
Analogue - Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB, Graham Slee Gram Amp 2 Phono
Cans - Grado SR80, ATH-M50X

User avatar
Firebug1
Posts: 405
Joined: Thu Nov 20, 2014 5:07 am
Finland

Re: Forum Errors

Unread post by Firebug1 » Mon Apr 29, 2019 10:30 am

slinger wrote:
Sat Apr 27, 2019 4:19 pm
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@gridhost.co.uk and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log

Followed by

502 Bad Gateway
The server returned an invalid or incomplete response.
I've had both many times recently.
Rega\Teac\NVA\SA Mantra30\AQ Nightowl Carbon
...the Gods you worship are steel, at the altar of rock 'n' roll you kneel...

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 30837
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Tue Apr 30, 2019 1:21 am

It seems we have gone back to normal again, I wonder for how long this time.

User avatar
CN211276
Posts: 2844
Joined: Tue Aug 09, 2016 9:29 am
Location: Cardiff
Wales

Re: Forum Errors

Unread post by CN211276 » Tue Apr 30, 2019 8:25 am

It has not gone back to normal for me. When I press Home there is an error message at the top and the first post is an old one. I get the latest post if I press Board Index.
I set a course just east of Lyra
And northwest of Pegasus
Flew into the light of Deneb
Sailed across the Milky Way

Sonore microRendu/MCRU PS, AQ J-bug, Wirewold Ultraviolet, Chord Mscaler-Qutest/MCRU PS, Geitnote Apogee, NVA BMU, P90SA, A80sMk2, Phono 1, SSP Mk 2, TSCS, TIS mk2, Cube 1s, Atacama stands, Rega Planar 3, Denon DL-110, Grado SR 325e, headphones.

Second system
Chord Mojo (also HP amp), NVA P20, A20, Cubettes, SSC, LS3.

Out and about
Oppo PM3, Audioquest Dragonfly Red.

R.I.P. Doc

Post Reply