Forum Upgrade

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
Forum rules
1. No ad-hominem
2. No spamming or shilling
Nigel
Posts: 176
Joined: Thu Jul 12, 2012 9:10 am
Wales

Re: Forum Upgrade

Unread post by Nigel » Fri Nov 24, 2017 6:44 pm

I have to log in every visit too. Using an Amazon fire.

User avatar
jayman67
Posts: 562
Joined: Fri Apr 01, 2016 6:28 pm
Location: brighton uk
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by jayman67 » Fri Nov 24, 2017 7:42 pm

ive sent terry a pm.
Yamaha NS1000M speakers,Pioneer PLC-590 turntable,,Alphason HR-100S-MCS/Zeta tonearms,Denon 103sa cartridge ,Sony 700ES Amp,Sony X555ES CD Player, Nakamichi ca5 pre amp.

Geoff.R.G
Posts: 615
Joined: Thu Aug 11, 2016 2:46 pm
Location: Denham UK
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by Geoff.R.G » Fri Nov 24, 2017 10:40 pm

I don't have to log-in every time using Firefox on a Mac, or three.

User avatar
karatestu
Posts: 1209
Joined: Sun Jan 08, 2017 4:40 pm
Location: North Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by karatestu » Sat Nov 25, 2017 8:36 am

I used to have to log in every 5 minutes, but now i stay logged in. I have not changed anything. Dont understand it :think:
Naim, Linn & Harbeth fanboy

antonio66

Re: Forum Upgrade

Unread post by antonio66 » Sat Nov 25, 2017 9:35 am

Same for me Stu, just cured itself. :grin:

User avatar
SteveTheShadow
Posts: 944
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Location: S Yorks
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by SteveTheShadow » Sat Nov 25, 2017 5:55 pm

terrybooth wrote:
Sun Nov 05, 2017 5:23 pm
SteveTheShadow wrote:
Sun Nov 05, 2017 4:59 pm
Forum won't remember my login details. Every time I leave and come back I have to log in again. Checking the "remember me" box has no effect. I've cleared all browser cookies and it still won't remember.




I've changed the name of the cookie.......
Is this the root cause of the problem with Safari on iOS and Mac OSX high Sierra?
I'd be willing to bet that iOS 9.3.5 and MacOS High Sierra don't understand something about the cookie instruction.
It certainly isn't a browser problem, it seems to be a systemwide issue on Macs. Security incompatibility?

How about changing the cookie name back to back to what it was.

This is what Safari is seeing in the website address:
http://hifisubjectivist.org/index.php?sid=2bd035d2844ebe82e3a122e0f9acc67c


Audio Talk:
http://www.audio-talk.co.uk/phpBB3/

What's with the question mark after php in the HFS address?
Does Safari not know what version of php it is looking at?
Does it even know it is php?
Might explain why it doesn't understand the cookie that HFS is dropping to the browser.

I realise I'm thrashing around here but...
DIY NVA amplification ( roughly equivalent to NVA A60) BTE Designs passive preamp, BTE Designs Lenco L75 turntable, Rega R200 arm, Goldring E3 cartridge, NVA Phono 1
Musical Fidelity M1 DAC, AppleTV4 with Apple Music subscription, ripped CDs streamed via WD MyCloud Home Duo NAS, with PLEX media server.
Speakers - Sealed cabs with Fane 12-250-TC 12" full range drivers. Also, Winslow Burhoe/Roy Allison/Richard Dunn influenced semi-omnidirectional.

User avatar
SteveTheShadow
Posts: 944
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Location: S Yorks
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by SteveTheShadow » Sat Nov 25, 2017 6:29 pm

I know nothing about coding so excuse me being thick but the softwre is not logging my last visited times properly.
You'd think that if you have to log in every time you visit, then the last visited time would update when you logged in.
Last edited by SteveTheShadow on Sat Nov 25, 2017 6:38 pm, edited 1 time in total.
DIY NVA amplification ( roughly equivalent to NVA A60) BTE Designs passive preamp, BTE Designs Lenco L75 turntable, Rega R200 arm, Goldring E3 cartridge, NVA Phono 1
Musical Fidelity M1 DAC, AppleTV4 with Apple Music subscription, ripped CDs streamed via WD MyCloud Home Duo NAS, with PLEX media server.
Speakers - Sealed cabs with Fane 12-250-TC 12" full range drivers. Also, Winslow Burhoe/Roy Allison/Richard Dunn influenced semi-omnidirectional.

User avatar
jayman67
Posts: 562
Joined: Fri Apr 01, 2016 6:28 pm
Location: brighton uk
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by jayman67 » Sat Nov 25, 2017 6:36 pm

im using firefox and clearing cookies as suggested by terry hasn't fixed it for me.
Yamaha NS1000M speakers,Pioneer PLC-590 turntable,,Alphason HR-100S-MCS/Zeta tonearms,Denon 103sa cartridge ,Sony 700ES Amp,Sony X555ES CD Player, Nakamichi ca5 pre amp.

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28505
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Sat Nov 25, 2017 6:36 pm

All the bots were deactivated again. I am convinced we have a hacker in here messing us around gently for fun.

User avatar
terrybooth
Posts: 3793
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by terrybooth » Sun Nov 26, 2017 11:30 am

SteveTheShadow wrote:
Sat Nov 25, 2017 5:55 pm


This is what Safari is seeing in the website address:
http://hifisubjectivist.org/index.php?s ... e0f9acc67c


Audio Talk:
http://www.audio-talk.co.uk/phpBB3/

What's with the question mark after php in the HFS address?
Does Safari not know what version of php it is looking at?
Does it even know it is php?
Might explain why it doesn't understand the cookie that HFS is dropping to the browser.

I realise I'm thrashing around here but...
The ? is a query, what follows is the ID of the query. It's the thing that brings up the recent topics list. Audio-Talk doesn't use that.
What happens if you just type in the url (rather than using browser history to find the site for you)? hfs should be index.php and audio talk http://www.audio-talk.co.uk/phpBB3/
It's odd that you are seeing hfs as http:// because I've done my darndest to force it to https:// (because it will become mandatory at some point).
Not sure that the name of the cookie is a problem it may be that it is a secure cookie.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

Post Reply